Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Apeldoorn 22 januari: Café Doodgewoon over mindfulness

03-01-2019

Er is de laatste jaren veel aandacht voor Mindfulness, en niet ten onrechte. In stressvolle- of onzekere perioden in het leven reageren we vaak volgens een vast patroon. Een patroon dat jong is aangeleerd en vaak gekenmerkt wordt door verzet en afweer. Deze op zich begrijpelijke en soms noodzakelijke reactie is echter niet altijd (meer) behulpzaam.
Mindfulness leert ons dat een houding van mildheid en erkenning kan helpen om beter in balans te komen. Het stimuleert ons om minder meegesleurd te worden in emoties en negativiteit én om aandacht te houden voor het positieve. Tijdens de bijeenkomst gaan we ook oefenen en er is natuurlijk ruimte voor vragen.

Spreker: Ronald de Caluwé, Mindfulness- en Compassietrainer, Tai Chi en Qigong docent, trauma-therapeut. www.relaxmore.nl

Wat is Café Doodgewoon?
Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Meer informatie
Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.
Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe
Telefoon: 06- 36581651

Naar boven

            Heel hartelijk bedankt voor uw mail met alle informatie! Wat fijn dat u zo veel voor mij hebt uitgezocht. Hier ga ik mee aan de slag.           

Mevrouw F. de Lenth
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube