Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Bergen op Zoom 9 december: Wereldlichtjesdag

06-11-2018

KAARSEN BRANDEN WERELDWIJD 2018,…………OPDAT HUN LICHT ALTIJD ZAL STRALEN

Op zondag 9 december 2018 organiseren de vrijwilligers van de lotgenotenvereniging OOK (Ouders van een Overleden Kind) samen met ritueel begeleider Lilian Boudewijn –Slaats, een herdenkingsbijeenkomst voor overleden kinderen. Deze bijeenkomst vindt plaats ter gelegenheid van en in het teken van Wereldlichtjesdag en heeft als thema: “Een arm om je schouders”.

Wereldwijd branden op deze dag (de tweede zondag van december) al voor de 22ste keer kaarsen om overleden kinderen, op welke wijze dan ook gestorven, te gedenken. Wij willen bij deze gelegenheid onze kinderen “vol in het licht” zetten. De bijeenkomst staat open voor ouders die een kind hebben verloren maar ook voor naaste familieleden, vrienden en andere betrokkenen.

De bijeenkomst vindt plaats in de accommodatie van Rijksscholengemeenschap ‘t Rijks, Burg. Stulemeijerlaan 24, 4611 EG in Bergen op Zoom. (Ingang Burg. Stulemeijerlaan)

Meer informatie en aanmelding via de website van de OOK:
Graag aanmelden voor uiterlijk 3 december, opdat we ruimte hebben om de Sterrenhemel goed voor te bereiden.

Naar boven

 Veel dank voor al uw assistentie, want zonder de informatie over de grafrusttermijn die u me had gestuurd was het waarschijnlijk niet gelukt. 

Ellen van Rijn, Deventer