Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Breda 16 mei: Lezing Griet Op de Beeck

25-04-2018

Griet Op de Beeck debuteerde met ‘Vele hemels boven de zevende’, een kleine twee jaar later volgde ‘Kom hier dat ik u kus’. Twee romans die veel bijval oogstten. Haar derde boek, ‘Gij nu’ verscheen in februari 2016.
Ze schrijft over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over machteloosheid en jezelf durven redden. Over evolutie versus stagneren. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.
Verwacht geen academische lezing over haar eigen oeuvre, Griet Op de Beeck wil geenszins haar lezers onderschatten, laat staan uit gaan leggen hoe ze haar werk dienen te lezen. Ze vertelt aan de hand van drie fragmenten over manieren om dit leven te overleven, en scheert zo langs de thema’s van haar boeken. Meer informatie kunt u vinden op onze site.

Vanwege grote belangstelling is aanmelden helaas niet meer mogelijk. Een plek op de reservelijst uiteraard wel. Stuur hiervoor een e-mail naar l.fennema@zuylen.nl

Naar boven

 In ieder geval kan ik er verder mee. Nogmaals dank. Fijn dat er een organisatie is als de uwe! 

Mevrouw S. Jaspers, Breda
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube