Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Breda 26 mei: Manu Keirse lezing over verlies van een kind

25-04-2018

Manu Keirse: Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist
Speciaal voor leden van de vereniging Ouders van een Overleden Kind spreekt dr. Manu Keirse over het verlies van een kind.

Als je kind sterft, word je gekatapulteerd in een vreemde wereld waarvan je het bestaan niet kende. Je staat voor de opdracht nieuw leven op te bouwen uit de brokstukken die zijn overgebleven van de wereld die je voorheen bewoonde. Je verdriet raakt alle dimensies van je leven: je relaties, je gezin, je familie, je werk. Het gaat nooit over. Je omgeving weet niet hoe ermee om te gaan. Je kunt hen niet helpen, want je weet zelf nauwelijks te overleven.

Keirse biedt bij de lezing een aantal concrete inzichten die kunnen helpen om je hoofd boven water te houden in het verdriet. Hoe kun je als ouders elkaar begrijpen? Rouwen mannen anders vrouwen? Hoe kan je ouders zijn voor je andere kinderen als de fundamenten van je ouderschap onderuit zijn geslagen? Manu Keirse is auteur van diverse boeken over verlies en verdriet.
Misschien is het nuttig om je familie en bekenden, je ouders, broers en zussen, je vrienden mee te brengen dat ook zij een aantal handvatten kunnen krijgen om je beter te verstaan in het verdriet. In verband met het aantal plaatsen in de zaal is aanmelden sterk gewenst voor deze bijeenkomsten.

Aanmelden uiterlijk 28 mei 2018 via het formulier op deze pagina.

Manu Keirse spreekt ook opĀ 16 juni 2018
Locatie: Maarssen Tijdstip: 13-17 uur.
Aanmelden uiterlijk 8 juni 2018 via het formulier op deze pagina.

Naar boven

            Heel hartelijk bedankt voor uw mail met alle informatie! Wat fijn dat u zo veel voor mij hebt uitgezocht. Hier ga ik mee aan de slag.           

Mevrouw F. de Lenth
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube