Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Breda 30 mei: Bijeenkomst Tussen Kunst en Kist

04-05-2018

Tijdens de Week van de Begraafplaats (26 mei tot en met 3 juni 2018) stellen begraafplaatsen hun deuren open. Hiermee willen we iedereen vertrouwder maken met alle aspecten van begraven. Dit jaar is het thema ‘Tussen Kunst en Kist’. Begraafpark Zuylen nodigt u van harte uit voor een bijzondere bijeenkomst.

Bijeenkomst ‘Tussen Kunst en Kist’

Op woensdag 30 mei 2018 om 14.00 uur bent u van harte welkom op Begraafpark Zuylen. We vertellen u die dag graag alles over wat u altijd al had willen weten. Zo komt u meer te weten over rituelen, het groene karakter, het historisch belang en kunstuitingen op ons begraafpark. Misschien heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van begraven en asbestemming, onderhoud en kosten? Het kan allemaal deze middag.

De bijeenkomst is gratis en het is fijn als u zich hieronder even aanmeldt. We sturen u dan een bevestiging en, een week voorafgaand aan de rondleiding, het exacte programma.
Lukt het u niet om te komen, maar heeft u wel belangstelling voor kunst op ons begraafpark? Vanaf zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni kunt u aan de hand van een plattegrond met kunstroute uw eigen wandeling op ons begraafpark maken. Deze route is gratis af te halen bij ons informatiecentrum, de openingstijden vindt u hier.

Locatie en tijdstip:
Start bijeenkomst bij Begraafpark Zuylen om 14:00 uur.
Mail of bel bij vragen gerust even met Petra Smulders: p.smulders@zuylen.nl of 076-521 6877.

Naar boven

 Erg plezierig, zoals jullie me verder hebben geholpen. Dat maakte het maken van sommige keuzes iets makkelijker… Ik ben er echt mee geholpen. 

Dhr. K. de Wolff, Rotterdam
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube