Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Breda 30 mei: Bijeenkomst Tussen Kunst en Kist

04-05-2018

Tijdens de Week van de Begraafplaats (26 mei tot en met 3 juni 2018) stellen begraafplaatsen hun deuren open. Hiermee willen we iedereen vertrouwder maken met alle aspecten van begraven. Dit jaar is het thema ‘Tussen Kunst en Kist’. Begraafpark Zuylen nodigt u van harte uit voor een bijzondere bijeenkomst.

Bijeenkomst ‘Tussen Kunst en Kist’

Op woensdag 30 mei 2018 om 14.00 uur bent u van harte welkom op Begraafpark Zuylen. We vertellen u die dag graag alles over wat u altijd al had willen weten. Zo komt u meer te weten over rituelen, het groene karakter, het historisch belang en kunstuitingen op ons begraafpark. Misschien heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van begraven en asbestemming, onderhoud en kosten? Het kan allemaal deze middag.

De bijeenkomst is gratis en het is fijn als u zich hieronder even aanmeldt. We sturen u dan een bevestiging en, een week voorafgaand aan de rondleiding, het exacte programma.
Lukt het u niet om te komen, maar heeft u wel belangstelling voor kunst op ons begraafpark? Vanaf zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni kunt u aan de hand van een plattegrond met kunstroute uw eigen wandeling op ons begraafpark maken. Deze route is gratis af te halen bij ons informatiecentrum, de openingstijden vindt u hier.

Locatie en tijdstip:
Start bijeenkomst bij Begraafpark Zuylen om 14:00 uur.
Mail of bel bij vragen gerust even met Petra Smulders: p.smulders@zuylen.nl of 076-521 6877.

Naar boven

        Dank jullie wel! Ik ga beide instanties benaderen en ben zeker weer verder geholpen. Fijn dat jullie er voor me zijn.     

Ilse
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube