Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Glanerbrug 17 december, Open Huis Uitvaarthuis

10-12-2018

Uitvaarthuis Glanerbrug zet de deuren open

Op maandag 17 december zet Vredehof Uitvaartverzorging de deuren van het Uitvaarthuis Glanerbrug aan de Kerkstraat 14 wijd open. Van 19.00 tot 21.00 uur hebben de inwoners van Glanerbrug de mogelijkheid om rond te kijken in het Uitvaarthuis. Pedro Swier en Yvette Smeets van Vredehof zijn aanwezig om uitleg te geven over de mogelijkheden van het Uitvaarthuis en alle vragen te beantwoorden. De bezoekers kunnen op hun gemak rondkijken in de ontvangstruimte en de twee opbaarkamers die 24 uur per dag voor de familie toegankelijk zijn. Door het gebruik van een opbaarkamer heeft men het gevoel van een huiskameropbaring, maar dan niet bij de nabestaanden zelf thuis. Dit is dan ook de reden dat er is gekozen voor de naam “Uitvaarthuis Glanerbrug”.
Vredehof maakt daarnaast graag van de gelegenheid gebruik om de inwoners van Glanerbrug te vragen om mee te denken over de mogelijkheden van het gebruik van het Uitvaarthuis. Tips en ideeën hierover zijn die avond van harte welkom. Kom dan zeker langs. In het Parochiehuis naast de kerk staat de koffie klaar.

Het uitvaarthuis is voor alle inwoners van Glanerbrug, ongeacht gezindte, verzekering en de door de familie gekozen uitvaartondernemer.
Meer informatie bij Vredehof Uitvaartverzorging, tel. 053 - 431 23 89.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente, Salland en de Achterhoek. Zij heeft vestigingen in Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Goor, Holten, Bathmen en Deventer. Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Vredehof werkt met eigen mensen en middelen en is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en het ISO 9001 certificaat Postmortale Zorg. De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers. Vredehof is neutraal en niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Deze onafhankelijkheid geeft de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

Naar boven

 Hartelijk dank voor de voortreffelijk verzorgde informatie. Ik weet wat mij te doen staat!  

Nicole Jansen, Dongen
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube