Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Heerenveen 17 november: Film ‘Collateral Beauty’

30-10-2019

De regio Noord organiseert verschillende activiteiten in de regio. Je bent op zondag 17 november aanstaande hartelijk welkom om mee te gaan naar de film ‘Collateral Beauty’, met onder andere Will Smith. Na afloop is er koffie en thee en iets lekkers, om even na te praten.

Organisator Hieke: ‘Vorig jaar in november hebben we de film “Rabbit Hole” gezien bij het filmhuis in Kollum. Ook dit najaar is er weer een filmmiddag rondom het thema van verlies met de film Collateral Beauty. Deze staat gepland op 17 november om half twee. Kom ook, wij zijn er al vanaf kwart over 1!’

‘Collateral Beauty’
Een succesvolle New Yorkse reclameman raakt door een tragedie diep in de put. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, probeert hij antwoorden te krijgen vanuit het universum door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood. Pas op het moment dat er onverwacht persoonlijke reacties komen op zijn brieven, begint hij langzaam te begrijpen hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn in het leven. Hij ontdekt dat er zelfs in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn. (Bron: Filmladder.nl)

Datum/Tijd
zondag 17 november
14:00 - 17:00

Locatie
De Bios
Burgemeester Kuperusplein 52
Heerenveen

Aanmelding verloopt via de website van de OOK.

 

Naar boven

 Bedankt voor de informatie, dat is precies wat wij zoeken! Hartelijk dank! 

Familie de Groot
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube