Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Jauari 2019: Sensoor nu de Luisterlijn

03-01-2019

Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft een luisterend oor nodig. Voor veel mensen in onze samenleving is het echter niet vanzelfsprekend dat zij een luisterend oor in de omgeving hebben. Voor hen is er de Luisterlijn.

24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar
24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn onze 1.500 goed opgeleide vrijwilligers bereikbaar voor een anoniem telefoon, chat- of mailgesprek en dat kan letterlijk over alles gaan. Eenzaamheid, relatieproblemen, psychische problemen; de vrijwilligers luisteren naar alles dat zich in een mensenleven voordoet. Jaarlijks ontvangen wij maar liefst een half miljoen oproepen!
Onze vrijwilligers voeren zo’n 1000 gesprekken per dag met mensen die een luisterend oor nodig hebben in onze samenleving. Daarmee vervullen wij een prachtige rol in de informele zorg. Het is onze wens de bekendheid met ons werk te vergroten, zodat nog meer mensen een luisterend oor vinden. Daarom hebben wij sinds 12 december een nieuwe naam. Niemand minder dan Prinses Beatrix nam de onthulling voor haar rekening. Ben je benieuwd naar de onthulling? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Bekijk hier het filmpje: Onthulling de Luisterlijn door Prinses Beatrix

Naar boven

Video: https://www.youtube.com/watch?v=XVIU8TBEJAA

Bedankt voor de goede informatie en de tijd die ervoor is genomen, heel veel dank.

Anoniem