Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Nieuws

Terug naar overzicht pdf

Raalte 1 juni: Open dag Hospice

20-05-2019

Tussen 10.00 en 14.00 is een ieder van harte welkom aan de Monumentstraat 57 b in Raalte.

In een ongedwongen sfeer ontvangt u informatie over terminale zorg thuis, verblijf in het hospice in Raalte en over vrijwilligerswerk.

"Stichting De Cirkel: voor zorg in de laatste levensfase".
Stichting De Cirkel is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen in de terminale fase van hun leven, zowel bij de mensen thuis als in het hospice in Raalte. Ons werkgebied is Midden Salland. De ondersteuning bij mensen thuis is na ruim 30 jaar niet meer weg te denken. Vrijwilligers ondersteunen met alle liefde en zorg de cliënt, en vooral ook de naasten die deze intensieve zorg vaak al langere tijd zelf op zich genomen hebben. Zowel overdag als in de nacht is vrijwillige hulp mogelijk. Samen lukt het om de wens van iemand die thuis wil sterven te realiseren. Het hospice heeft zijn plek in de samenleving bewezen.

De mooie locatie met warme uitstraling en de liefdevolle zorg die er door geschoolde vrijwilligers in samenwerking met de coördinatoren wordt gegeven, is van en voor iedereen. Omdat er voor menigeen een drempel is om er binnen te gaan, organiseert de Cirkel deze jaarlijks terugkerende Open dag. Pas als je echt even binnen bent geweest ervaar je de huiselijke sfeer van het “bijna thuis huis’ voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten. Voor een ieder bieden wij warme persoonlijke zorg, passend bij de wensen.

We ontmoeten u graag.

Op de website www.decirkelraalte.nl is meer informatie te vinden.

Naar boven

Bedankt voor de goede informatie en de tijd die ervoor is genomen, heel veel dank.

Anoniem