Uitvaart Informatie Hulplijn

Voor al uw vragen rondom overlijden, uitvaart en nazorg

Hellenique Reclame Adviesbureau

Terug naar overzicht pdf

Hellenique

ReclamoHellenique is een ROTA erkend reclame-adviesbureau met een aparte afdeling voor het opmaken van rouwadvertenties en het plaatsen ervan in plaatselijke, regionale en landelijke bladen.

Rouwadvertenties

Inmiddels maakt Hellenique via de website www.rouwadvertenties.nu voor zo'n 550 uitvaartverzorgers in Nederland rouwadvertenties. Daarbij staan kwaliteit, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Rouwkaarten

Via de website www.rouwmedia.nl kan er inmiddels gekozen worden uit ruim 900 voorbeeld rouwkaarten. Zelf opmaken is niet nodig. Wij ontvangen de tekst en eventuele afbeeldingen en maken er een mooie, persoonlijke rouwkaart van.

Onze visie

Eerst denken dan doen. Eerst een strategisch plan dan de uitwerking. En vooral ook, steeds de effectiviteit voor ogen houden van alles wat we voor onze opdrachtgevers doen.

Werkwijze
Hellenique werkt altijd volgens het tweesporen beleid. Het ene spoor wordt gevormd door de creatieven, op het andere spoor wordt gewerkt door de boekhoudachtige accountmensen. De ene groep kan vrijwel ongestoord en ongeremd aan de slag gaan met ontwerpen, de andere groep zorgt dat het uitgangspunt helder is geformuleerd en houdt de effectiviteit van elke creatieve prestatie nauwkeurig in de gaten. Per slot van rekening moet elke vorm van communicatie bijdragen aan commercieel succes.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=mQyLEpI7vlM

Naar boven

Bedankt voor de goede informatie en de tijd die ervoor is genomen, heel veel dank.

Anoniem
  • Uitvaart informatie hulplijn op Facebook
  • Uitvaart informatie hulplijn op Twitter
  • Uitvaart informatie hulplijn op LinkedIn
  • Uitvaart informatie hulplijn op Youtube